Anam Cara, Livet som en pakke maling

Ensom sang

“En kasse paints – klagesang for min da”

Det var en smuk morgen fyldt med følelser. Følelser fødes, og de går. For det første er der glæde. Så er der sorg. Og så er der glæde. Jeg sidder på verandaen og spiller guitar, og så kommer posten. Det er en vens gave. Det bringer mig ny glæde, hver gang jeg åbner den. Et blad blev sendt til mig, og jeg finder det meget attraktivt. Jeg smiler til mig selv og åbner bladet. Emballagen er meget flot. Jeg elsker den måde, det ser ud. Okay, jeg åbner den ikke. Det gør mig ked af det. Jeg fortsætter med at læse digtet. Jeg beslutter at gå ud og læse dette digt.

Jeg går på Klagesangens sted. Så går jeg en tur og sætter mig ned. Jeg føler sorg. Men der er en anden form for sorg. Jeg græder måske lidt, og så græder jeg endnu mere. Sådan føles det, når jeg går gennem Klagesangens sted. Det er svært at tro, at det er det, jeg gør. Jeg er på den anden side af min far. Jeg er ked af det. Så trist. Det er meget trist. Jeg spørger mig selv. Jeg er et behageligt menneske. Jeg gør, hvad der er bedst for andre. Jeg prøver at leve efter Love’s Law. Kærlighed fejler aldrig. Jeg er gavmild og kærlig. Jeg giver og modtager. Min far, min ven. Tænker på min dansekammerat, min ven. Det bringer så mange følelser og tanker op. Minder mig om min ven og min far. Det er meget trist. Det er et frygteligt tab. Det er min dybeste sorg for vores tab. Vi vælger at være kede af vores smerte. Vi vælger at være kede af det. Jeg vælger ikke at være ked af det.

Jeg tager min guitar med mig og spiller et par akkorder. Jeg så lytte til billeder, der danser i mit sind. Det her er Indiguit. Hvad gør denne tuning gøre med akkorder. Det kan gøre en række ting til akkorder. Så ændrer det fornemmelsen og kvaliteten af hver akkord. Du kan gøre så mange ting. Det påvirker lydkvaliteten af akkorderne. Harmonien vil have en anden lyd afhængigt af den måde, akkorderne mærkes på. Hver harmoni har lyd. Dette bidrager til den overordnede tone. Harmonien ændrer sig, når du mærker akkorderne.

Jeg tuner mit instrument og spiller en stemme. Mit lydinstrument (eller harmoni) er mit faktureringsinstrument. Jeg ændrer fakturering ligesom jeg gør tonerne. Jeg ændrer lyden af hver tone, så harmonien ikke forbliver den samme. Det ændrer sig med hver tone. Det er simpelt. Jeg sender det vibrationelle akkordmønster ind i universet. Derefter vender tilbage til mig. Jeg kan være en gave Brahmon for universet. Vi føler harmoniens vibrationer vende tilbage til os. Det er ubeskriveligt.

Aha, ubeskrivelig. Føj et ord, en sætning eller en sætning til den. Du kan mætte hele universet ved at spille min violin. Det er også ordet vibrationer«. Jeg skaber en speciel vibration, der mætter universet. Det er en speciel tone, og universet vil beslutte, hvad de skal gøre. Lysets frekvenser. Lysets farver. Det er et meget sejt ord. Solnedgangen.

Når jeg spiller mine strenge instrumenter, jeg simpelthen lade trævibrationer påvirke mine ører. Og hvert af mine ører er unikt. Den lyd, jeg laver, kan have en effekt på min krop. Det rører dem ikke direkte. Det har en effekt. Harmoni kan skabes, når flere instrumenter kombineres. Dette har sit eget mønster. Det har et vist mønster. Det overordnede mønster er ikke lineært. Der er rytme. De mønstre, der vibrerer i en gruppe, giver liv og styrke til det. Intensiteten af et mønster vokser, hvis flere mennesker spiller den samme type mønstre. Mønstret vil frigive mere energi, jo mere folk spiller det. Denne energi fylder universet med vibrationer, så jo mere du frigiver det, jo større indflydelse på universet. Dette mønster er fyldt med energi og udvider sig, når folk spiller det.

Skriv kommentar