Din krop har brug for håb

Hvordan du fokuserer din opmærksomhed, og hvor meget energi du har, er afgørende for din krops velbefindende. Stress er en epidemi i dagens samfund. Vores opfattelse af verden ændrer sig konstant. Selv om hun kan have været roligste til festen, kan du kun har vrænget på det i et splitsekund.

Du forlangte, at hun skulle fortsætte det gode arbejde, hun startede, selvom damen skiftede mening på et splitsekund. Det kan have været mindre end du havde forventet, men det er ikke din skyld.

Det er her, du skal øve dig.

Viceværter af hiv-erhvervet aids-folk ofte fokuserer på et lyspunkt i mørke. Du ved aldrig, hvornår alarmen på din computer, pillerne i din sprøjte og eftermiddagen banke på hoveddøren vil gå ud. Uanset beviserne for det modsatte, forbliver dit sind fokuseret på lyspunktet.

Så det kan være, igen.

Alle bliver fanget i en cyklus af pegefinger-pegerog selv-retfærdiggørende på tidspunkter. Det kan være svært at ignorere den grundlæggende menneskelige forskrift om obligatoriskoptimisme, som er nødvendig for kroppens helbred.

Det er muligt.

Du kan ikke kontrollere den kortsigtede (eller den umiddelbare årsag og virkning) forårsaget af ufølsomme udsagn, tanker eller handlinger fra andre. Det eneste, du kan kontrollere, er, hvordan du opfatter verden. Det bedste sted at begynde er faktisk lige der, hvor du er, bogstaveligt og billedligt talt.

En, der er selvkritisk registrerer mange ægte årsager. Den negative, negative selv-snak kan lukke kroppen for en kort tid og blokere dens naturlige helingsprocesser. På lang sigt kan denne selvkritik blive lige så smitsom som en virus. Kraften til at mestre din selvkritik er inden for rækkevidde, hvis man fokuserer.

Dette er ikke en anden artikel om positiv tænkning. Denne artikel guider dig til et personligt fokus på det bedste sted for din krop-nutiden.

Kroppens behov for reparation er kun en indikation af, at du følte dig utilpas eller stresset, og at du besluttede at håndtere “problemet” på en behagelig måde. Når vi beskæftiger os med det “rigtige” problem og ikke kun symptomerne, kan vi være synkroniseret med kroppens naturlige proces.

Her er en nem måde at sætte dit fokus på, hvad du har kontrol over i din egen personlige sundhed. Det vil bidrage til at rette din opmærksomhed mod, hvad der synes håndterbare, og hvad der holder dig godt.

Du bliver nødt til at stille dig selv disse spørgsmål:

Der er håb

Ved at kombinere selvstændige Strauss tildele med håb, ser det ud til vi kan og gør udnytte håber at flytte fokus væk fra magten og ind i, hvad der kan, eller måske vil være muligt.

Du kan prøve disse fire spørgsmål som et eksempel.

Hvad kan jeg gøre NU? Og hvad kan mine fremtidige planer være (og og?)?

Sandheden, eller hvordan du ser sandheden, er, at dit håb er, hvad du gør det. Det er op til dig.

Være i stand til at se og fokusere på dit håb for et sundt liv.

Du alene kan få det til at ske.

Aerob træning øger iltniveauet i kroppen.

James Treatment of America, en olympisk mester i 2004, har perfektioneret fem forskellige vejrtrækning teknikker.

Hvad gør du i slutningen? Forbereder du dig på en produktiv fremtid?

Hans quo Hire har en coaching service kaldet / Sonic coach. Det vil lære dig, hvordan indpasses i din fantasi for at slippe af med selvbegrænsende selvstændige victimizing mønstre.

Vejrtrækning, den mest underudnyttede aktivitet i kroppen, er “!”

Jamesates program behandler to “kroniske sygdomme”

Alle oplever fiasko og negative begivenheder på et tidspunkt i deres liv. Men, fiasko og negative begivenheder er uundgåelige bivirkninger af vanskelige og ofte frustrerende bestræbelser.

Enhver, der har været i stand til at overvinde en udfordrende omstændighed vil fortælle jer, at der er mindst én god ting.

Dette er, hvad du kan opnå ved at træne dit sind til at tænke positivt – hvis din bevidsthed “ændrer sig”. Slip fortiden for at gå videre til det, du ønsker.

Det vigtigste, du vil lære, er, at Empowerment and Choice er i dig.

Skriv kommentar