Find en antivirusfirewallløsning til din virksomhed

Virksomheder skal beskyttes mod malware og andre trusler, ligesom du gør for din hjemmecomputer. Computersikkerhed bør have højeste prioritet for virksomhederne.

Virksomheder opererer i et netværksmiljø, uanset om de har forbindelse til internettet eller private netværk. Dette gør det mere vigtigt at finde den rigtige antivirus firewall-software til din virksomhed. Det er ikke nødvendigt at fortælle dig mere om, hvordan malware-angreb kan påvirke dit netværk og din virksomhed. For at understrege, dog, Det er vigtigt at bemærke, at malware-angreb er mest tilbøjelige til at påvirke den gennemsnitlige business computer / system. Typen af netværk vil også påvirke sårbarheden af disse angreb.

Der er ikke behov for dig at træffe en beslutning mellem at købe en antivirus firewall løsning eller outsourcing din sikkerhed til et velrenommeret selskab. Der er mange virksomheder, der tilbyder lignende eller identiske produkter, selvom de kan have forskellige mærker og detaljer. Enhver af disse virksomheder kan undersøges og sammenlignes på egen hånd. Vær forsigtig med at vælge den rigtige.

I de sjældne tilfælde din computer er inficeret med malware, der er nogle tegn, du kan bemærke. Disse symptomer er ikke et resultat af malware-infektion, men du kan også bemærke andre bivirkninger. Du skal også være opmærksom på, at disse virkninger snart kan inficere andre computere.

Hvordan kan du vide, om du har virussen?

Malware-infektion udvikler sig langsomt og kan deaktivere computerens normale drift. Hvis du bemærker ovenstående symptomer, skal du sikre dig, at din malwarebeskyttelsessoftware er blevet opdateret.

Hvad sker der, hvis du allerede er smittet?

Malware spredes på to måder, ifølge virkeligheden.

1. Browser-baseret malware-infektion Dette er den mest udbredte type malware-infektion. Denne metode indebærer brug af et websted til at sprede ondsindet software. Den skadelige software hentes automatisk til computerens operativsystem, når brugeren klikker på linket.

2. Softwarebaseret malware-infektion. Dette angreb er også kendt som en “Chosen Secrets”. Det er her, der er installeret et stykke software, der er tillid til, er installeret på computerens operativsystemer. Denne infektion kan gøres via et betroet netværk, såsom en fildelingssoftware eller et websted. Denne software hentes af brugeren og installeres på computeren. Det forårsager straks skade på din computer.

Der er meget få tegn, der kan indikere, at malware-infektion er blevet stoppet. Disse er kun et par af de grundlæggende tests en malware beskyttelsesprogram skal passere, før det ophører med at beskytte din computer mod infektion og begynder at forsømme sine funktioner.

Det virkelige spørgsmål er: Hvordan kan du vide, om din computer er blevet inficeret? Computerens sikkerhedskonfiguration er nøglen til at finde ud af, om du er inficeret.

2. 2. Hvorfor er det så svært at fjerne malware?

Det er derfor så svært at slippe af med malware. Malware leveres med mange forskellige funktioner, der kan gøre det vanskeligt for dig at slippe af med. Dette er de funktioner, der gør det vanskeligt at blive fjernet.

3. Hvad er nogle andre problemer, som malware kan forårsage?

Malware kan ikke kun gøre din computer utilgængelig, men det kan også forårsage alvorlig skade på din computer. Efter at være blevet slettet, nogle malware kan re-generere. Selv hvis du fjerner et potentielt farligt stykke malware, er din computer stadig i fare.

Hvad er de andre problemer malware kan forårsage? Disse er de mest udbredte:

1. Forkert harddiskinstallation (harddisk)

Harddiske skal være aftagelige, så du skal ikke installere dem direkte på computeren. De bør i stedet oprettes ved hjælp af partitioner, f.eks.

2. HARDDISK vises ikke i opstartsmenuen

Nogle vira informere computeren, at de henter ny malware. Antivirussoftware, der ikke fjerner kendt malware som Trojan Win32 Agent korrekt, er ofte den skyldige.

3. Uønskede lukkeanmodninger kan registreres

Malware vil ofte forsøge at bruge SYS-funktionen i Windows. Dette er en standardfunktion til lukning af Windows. SYS er et populært mål for angribere. De kan udnytte det til at gøre det umuligt at lukke.

4. Uønskede værktøjer og værktøjslinjer

Det er vigtigt at installere værktøjslinjer og andre uønskede værktøjer, der ikke vil skade din computer. Disse uønskede komponenter kan indlæses i din browser via popup-vinduer, som du hurtigt kan lukke, hvis du vælger ikke at fortsætte.

5. Installation af snyd programmer / w Malware

Det er vigtigt at have så mange beskyttelsesprogrammer som du kan, som Spyware / Malware er altid på udkig efter nye måder at infiltrere din computer.

Skriv kommentar