Her er nogle måder at konsultere dit barns lærer under og før skole.

Her er nogle nemme ting, der kan hjælpe dit barns lærer med at kommunikere med dig om begivenhederne i deres klasseværelse.

1. Tal med dit barns lærer om forventningerne til akademisk sæson, og hvordan du kan blive involveret for at holde dit barn på sporet. Spørg din begavede studerende, hvad de gør for at blive bedre elever og mere i stand til at lære. Fortæl os om, hvad du har set i klasseværelset indtil videre, og hvad din skole gør for at overvåge fremskridt.

Tal med dit barns lærer. Sørg for at spørge om meget og tage dig tid til at behandle de oplysninger, du lærer. Spørg, hvornår dit barn vil modtage rapporter eller tests derhjemme. Spørg om dit barns hjem præstation og tage til efterretning eventuelle råd din lærer kan have givet dig.

2. Tal med dit barns lærer om de ting, du bemærker derhjemme, i skolen og i børnehaven. Hvis dit barn ser ud til at klare sig godt tidligt, kan du spørge læreren. Hold øje med dit barns fremskridt. Giv din lærer feedback om eventuelle fremskridt.

3. Spørg dit barns lærer om, hvor meget fritidsaktiviteter koster. Find ud af, hvor meget dit barn har råd til at deltage i disse aktiviteter. Der er mange gebyrer, som forældre skal betale, især for førskoleklasser. Du kan finde dit barn i en mindre gruppe, men du skal muligvis betale for ekstra læseplaner eller klikeklasser.

4. Når du taler med lærere, være fordomsfri. Selvom dit barn måske har lært noget til sidst, er det vigtigt at huske, at læring ikke kun handler om at lære. Dit barns lærer kan normalt henvise dig til vejledning eller privat vejledning. Du bør spørge om disse programmer, deres gebyrer, og om dit barn har råd til dem.

5. Stil en masse spørgsmål. Det er ingen hemmelighed, at lærerne føler et stort pres for at klare sig godt i klasseværelset. Dit barn kan lære at bede om hjælp fra lærere, når det har problemer. De kan også lære at være en studerende, der er motiveret til at gøre deres arbejde. Du kan ikke gøre dette i klasseværelset, hvis dit barn ikke ved, hvordan det stiller deres lærerspørgsmål eller udfylder de oplysninger, som lærere giver dig i klassen. Tænker du med pen og seddel?

Disse begivenheder sker hver dag, nogle gange endda dagligt. Mange forældre har sluttet sig til støttegrupper for deres børns lærere og børnelærere. Nogle begivenheder som denne kan være en katalysator for en masse andre ting. Hvis et barn har problemer i skolen, kan de få meget mere opmærksomhed og støtte. Det er en god ide at bede dit barns lærer forud for skolen om at introducere dig og hjælpe dig med at blive den bedste forælder, du kan. Det er dog muligt at undgå problemer ved at fortælle din lærer, hvornår hun planlægger en tid til at komme over, eller du lige har modtaget telefonisk kontakt. Det er en god ide at planlægge og stille masser af spørgsmål. Dit barn kan have flere problemer end dårlige karakterer, hvis de fortsætter med at stille spørgsmål efter det faktum.

Disse tips kan bruges til at hjælpe dig med at kommunikere med dit barns lærer. Du bør gøre dette personligt forud for dit barns første dag i skolen. Dette vil lade dem vide, at du er der for at slå til lyd for på deres vegne. Dette vil gøre den første skoledag sjovere for dem.

Skriv kommentar