Sandheden om forældrerollen: Meningsfuld fløjet disciplin

Lad mig fortælle dig om en af de mest modbydelige regler, jeg nogensinde har mødt. Det kaldes “flyve disciplin”, og det er en af de mest modbydelige ting, jeg nogensinde har haft at gøre med som forælder. Det kan være irriterende, når forældre modellerer det, men det kan også være meget destruktivt. Hvorfor? Fordi dit barn vil lære af deres forældre, hvordan man kan være venlig og respektfuld over for andre. Dine forældre, og alle andre forældre, vil være bedre forældre. Alle lande, herunder dit land, bør lære af forældrerollen, at børn er refleksioner af sig selv. Vi er WoW’s spejl.

De vil se dig på samme måde, som du vil have dem. De glemmer, at alle er unikke, selvom du ikke ønsker at få deres respekt. Dit barn vil handle for dig, hvad du forventer dem til for dig. Dette kan synes godt i starten, da det er, hvordan deres forældre havde til hensigt at være det. Det snart begynder at skabe ravage på andres følelser andLL KRISTUS næsten dræber dem, du forsøger at beskytte. De begynder at tro, at verden er et dårligt sted, og de handler mere ud. Her er, hvor forældrerollen flyve Disciplin spark i. Hvis dit barn handler ud, og du ikke er i stand til at finde en grund, er det sandsynligt, at de gør det, fordi det gør dem til at føle sig bedre. De føler sig trygge, hvis de handler på en måde, der belønner dem for deres sikre følelser, snarere end at disciplinere dem. Dette er eksempler:

Vi ønsker ikke, at vores børn skal føle sig utilpas eller have andre problemer. Vi ønsker, at vores børn skal føle sig trygge. Vi ønsker, at vores børn skal føle sig trygge. Vores mål er at opdrage veltilpassede, verdensbevidste børn. Fly Disciplin er så effektiv på grund af dette. De føler sig trygge. Det er ikke en maske for de virkelige problemer. Uns Jackets ville være det.

FlyDisciplin er en fiasko, fordi det ikke ved, hvordan man lykkes. De er ikke klar over, at deres følelser skal valideres, før de kan komme videre … eller endda væk fra dem. Det fører til forvirring. De tror, hun er et dårligt menneske, tænker hun ikke vil handle ud. Hvis hun gør, betyder det, at de ikke vil blive elsket så meget.

Det er ikke barnets skyld at handle på denne måde. Fordi forældre ikke er hele familien, familier ikke har ret og evne til at opdrage børn uden for deres familie. Det er forældrenes ansvar at opfylde familiens behov og følelser og opdrage den bedste familie, de kan være. Problemet er, børn og teenagere er ikke i stand til at opfylde følgende behov. De skal lære af meget vanskelige erfaringer, hvordan man gør det. FlyDisciplin er en undervisningsmetode.

Der er også et “men”.

De har et mindre behov, der skal løses, og kan kun foretage et hurtigt telefonopkald en gang om dagen.

Det er et stort behov, der kræver et hus-drejning projekt mindst en gang om ugen.

Forældre er ikke den mest magtfulde myndighed på planeten. Selv om jeg ikke mener, at børn skal behandles med respekt, tror jeg ikke, de er de værste. Hvis de er nødt til at kæmpe deres forældre til at opfylde basale behov, så er vi nødt til at bevæge sig ud over denne dumme “men” argument. Vi må finde årsagen til problemet.

I begyndelsen af min flyvende disciplin rejse, forsøgte jeg at registrere, hvad jeg troede var deres motivation. Jeg ville opdage, at de enten havde personlige problemer, jeg kunne løse med det samme, eller de forsøgte at drage fordel af mig (sandsynligvis forårsager adfærd). Det ville tage mig mange år at forstå alle årsagerne. Jeg indså, at det var deres forældre, der var problemet, og ikke dem. Men til sidst kom jeg til at indse, at deres forældre også kæmpede med det samme problem.

Skriv kommentar