Tilståelser af en doven super shopper

Har du nogensinde været i storcenteret og misundet de nyeste produkter fra Eyeliss, H&M eller en anden forhandler? Hver uge åbner en ny forhandler, der tilbyder noget andet og billigst. Hvad er hemmeligheden bag dette?

Lad mig fortælle dig hemmeligheden: Manglende professionalisme i håndteringen af din plast, som kan være ret dyrt. Dette gælder for både online og lokale pund butikker.

Online plastmarked

Lad os se kendsgerningerne i øjnene: Onlinebutikker er enorme, og der er ikke meget konkurrence. Som alle ved, er en dårligt klædt kvindelig kunde det, der fanger dit øje mest. Hun skal være over 5 meter høj og mindst 17 år gammel. Er disse bugtede hofter, de slouchy overarme, og lår, eller hofter, der synes at kontrollere alt omkring dig, virkelig så indlysende på skærmen? Lol Du kan lave disse bukser, skjorter og kjoler fra de fineste stoffer, og det er en glæde at sætte dem på.

Men enhver, der nogensinde har haft den uheldige oplevelse at røre ved et af disse punkter, kan bekræfte, at det er en lille smule af himlen. Medarbejdere, der er velsignet nok til at have disse elementer på deres krop hver dag er ikke immune.

Online Mall Shopping

Det er rigtigt, at selvom du laver noget research, før du køber et produkt, er sandsynligheden for, at nogen går sulten på Black Friday, meget højere end chancen for, at de handler i indkøbscenteret.

Du behøver ikke at være den, der kæmper for at købe Thanksgiving Day gaver. I stedet skal du handle på din lokale butiks hjemmeside. Online startvejledninger er tilgængelige for at hjælpe dig i gang. De peger dig også på de bedste amerikanske indkøbscentre. Det næste skridt er at starte Roc Loading eller gøre brug af eBays virtuelle indkøbscenter eller Googles Froogle og andre specialiserede markeder.

Du kan opleve, at du kan købe disse varer ved at shoppe på en af de specialiserede hjemmesider til en lavere pris, end hvis din almindelige mursten og mørtel butik.

Lav din tallerken

Du skal sikre dig, at dit køkken og spisekammer er forberedt på fredagens shoppingtur. Før du går, skal du sørge for at have nok fryser, ismaskine eller andre madhelikoptere til at forberede dine godbidder. Du skal også bruge masser af servietter og papirhåndklæder. Du kan starte med det, du allerede har, og derefter tilføje mere. Online shopping sammenligningsværktøjer kan hjælpe dig med at finde de laveste priser og de bedste tilbud, så du kan foretage dine køb, før du går til butikken.

WAPTS

Et websted eller en app, der nu er den mest populære app til at finde de bedste tilbud på året. WAPTS er svaret! Det er det eneste værktøj, der altid vil være nyttigt. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser på tværs af detailhandlere i realtid. Du kan søge efter specifikke tilbud og hurtigt sammenligne dem med blot et par tryk. Når du har foretaget din sammenligning, kan du gemme appen på din smartphone eller håndholdte, så du kan søge efter tilbud, når du får chancen. Du kan finde en bedre aftale, end du ledte efter.

Sociale netværk

Selv hvis du ikke bruger meget tid online på at søge efter tilbud, er der stadig masser af gode tilbud på sociale netværkssider. I dag logger 2 milliarder mennesker på internettet for at kontrollere deres køb, spille spil og sende videoer. Internettet er et fantastisk sted at finde tilbud, og det er også en af de hurtigst voksende sociale netværk spillesteder på planeten. Det betyder, at mange mennesker er derude chatter med venner og udveksle kuponer. Dette kan føre til nogle fantastiske samtale og spare dig tid, du ikke ønsker at tilbringe med venner.

Beklædning

Du kan finde tasker og tasker, notesbøger og bærbare computere samt skjorter, bælter og boligudstyr. Der er også tilbud til rådighed for elektronik, fast ejendom, mad, tøj, sko, tilbehør og andre elementer. Dette er ikke kun for detailhandlere længere. Der er over en halv million detailhandlere, der tilbyder rabatter til kunder. Det betyder, at der er et stort potentiale at skrue med, især hvis man ikke er forsigtig.

Skriv kommentar