Disse er umagen værd hjem forbedring projekter

Langt de fleste mennesker lever “mytologi liv giver os dim steder at sprawl i og tillade fancy ting at komme til os ud af nødvendighed og ikke mange andre grunde”. Her er nogle forslag til at hjælpe dig med at få flere daglige fornøjelser i dit hjem. Der er mange professionelle hjem-forbedring virksomheder, der kan hjælpe dig med enhver form for hjem remodeling job.

* Se udad

Som en konkret entreprenør i Seattle foreslås det, at du åbner dine vinduer og holde dem op til solen. Så kig ud af dit vindue for at se, hvad du ser.

Selv hvis din kone er sejere end dig, er det muligt.

• Øge værdien af dit hus

Du kan øge værdien af dit hjem ved at tilføje landskabspleje omkostninger til husets omkostninger. Det kan være helt oppe på 20-30 %.

* Byg en pool i din forhave

En pool, der er installeret i din baghave kan nemt installeres for halvdelen af omkostningerne. For at undgå at sidde fast med usundt, fugtigt poolvand, er det vigtigt at opretholde poolens ulige vandstand.

* Et master badeværelse er placeret ved poolen.

Et badeværelse i dit poolrum er en stor hjælp. Seattle remodeling entreprenører bruger en masse tid beskæftiger sig med første gang homebuyers, især pool købere. Et badeværelse beliggende i nærheden af poolen er en fantastisk måde at retfærdiggøre installation af et brusebad, især hvis der vil være et toilet på den modsatte side.

* Opret et hjem-s giftsite

Du kan have en koral display og springvand langs din gårdhave eller dæk, når du har poolen. Dette vil hjælpe dig med at retfærdiggøre prisen på et hjem i dette eftertragtede kvarter.

Reducer din afhængighed af fedtet mad.

Flying på vingegardiner i en lejet minivan gør for en bekvem måde at få fat i en hurtig bid, før du hovedet til købmanden. Du kan dog også spise udenfor, når du vil holde dine timer effektivitetseffektive krydset.

Du kan reducere varmen fra din varmtvandsvarmer ved hjælp af tankløse varmeapparater, der tager mindre varmt vand. Før du udskifter din vandvarmer, skal du sørge for at overveje dine vandtemperaturkrav.

Eftermontering dit hjem til solenergi kan hjælpe dig med at reducere dine udgifter til fossile brændstoffer. Selv om det vil reducere dit brændstof-og vandforbrug, de oprindelige omkostninger ved et solpanel kan spise ind i dit budget.

Du kan maksimere solens magt ved at øge dit hjems eksponering for direkte sollys. Installation af en sol vandvarmeren vil også hjælpe.

* Hold dit hjem forbedringer i skak

Selv om du måske ikke ønsker at låne penge til at finansiere hjem forbedringer, er det muligt at betale dine regninger og bruge pengene til andre formål. Du kan spare penge ved at betale et fast beløb på dit realkreditlån, der er mindre end omkostningerne for forbedringerne. Du kan spare penge på remodeling projekter.

Skriv kommentar