Huden og pulpen af æbler – både huden og pulpen – er kendt for at forebygge og behandle kræft, hjertesygdomme, type II diabetes og astma ved at øge binyrerne aktivitet. Selvom et æble er et kulhydrat i naturen, består dets hud og pulp hovedsageligt af fiber.
Æbler er også rige på C-vitamin. Æblejuice er dog ikke så god som hele æbler. Det bør dog nydes med måde. Forbrugende for meget æblejuice kan føre til fedme. En ekstra 10 ounces æblejuice om dagen svarer til næsten 2 æbler
Forbrugende æbler kan forhindre forstoppelse, gas og andre tarmproblemer. De er en god kilde til kalium, jern og B-vitaminer. Det menes, at æblejuice kan støtte i vægttab.
Æbler har også vist sig at øge seksuel styrke og fremskynde stofskiftet. De menes også at forhindre prostataforstørrelse.
Æbler har mange sundhedsmæssige fordele
Talrige forskningsundersøgelser har bekræftet, at æbler giver mange sundhedsmæssige fordele. Bare en håndfuld af disse undersøgelser vil afsløre de mange sundhedsmæssige fordele, som æbler tilbyder.
Disse mineraler beskytter mod slagtilfælde, hjertesygdomme og kræft.
En nylig University of Ohio undersøgelse viste, at æbler kan bremse væksten af prostata karcinom hos rotter.
Æbler, som er medlemmer af flavonoidgruppen, fungerer som naturlige antioxidanter i grøn te, jordbær og kiwi.
Rygere har en lavere risiko for lungekræft og andre former for kræft, hvis de spiser æbler.
De indeholder kalium og C-vitamin.
Børn, der spiser flere æbler i deres teenageår og før puberteten har en lavere chance for forhøjet blodtryk.
Nylige undersøgelser har vist, at æbleforbruget er forbundet med en lavere risiko for at udvikle type 2-diabetes i de senere år.
–Også, æblejuice og æble har vist sig at sænke risikoen for Alzheimers sygdom.
Den lækre frugt og den lækre madklassiker
Fordi de er højt fiberindhold og rige på vitaminer og mineraler, æbler er sunde. Æbler betragtes som et dekorativt element i amerikansk køkken.
Æbler er mere end deres visuelle appel. Æbler er rige på protein og mere end nogen anden frugt. Flavonoider og fytokemikalier fundet i æbler har været forbundet med en lavere risiko for at udvikle lungekræft.
Den gode nyhed stopper ikke der.
Æbler er også rige på fiber. Fiber er godt for fordøjelsen og hjælper dig med at føle fyldigere. Resultaterne viste, at de, der spiste flere æbler havde en bedre chance for at tabe sig end dem, der spiste mindre af disse fødevarer.
Mange undersøgelser viser også, at æbler er antiinflammatoriske. Forskning har også vist, at æble næringsstoffer kan hjælpe med at forhindre kroppen i at skabe kræftceller.
Æbler indeholder også antioxidanter. Hele æbler er kendt for at indeholde transcinnaminsyrer, et ekstra element. Dette kan bidrage til at reducere risikoen for åreforkalkning. Åreforkalkning er ophobning af fedtdepoter i arterierne, der kan føre til slagtilfælde eller hjerteanfald.
Nyere forskning har vist, at æbler kan indeholde elementer, der kan bruges til at bekæmpe bryst-og prostatakræft celler.
Æbler er ikke kun for bedre sundhed
Æbler har eksisteret i mindst 7000 år. Æblet betragtes som “giveren og livets opretholder” af Oklahoma Native American Reservation, Theima af OK. Æbler menes at hjælpe med at holde sygdomme væk ved at holde spiritus høj.
Æbler har været et dagligt syn i hjemmet og på bordet siden begyndelsen af indspillet historie. Picking æbler var en tre-dages opgave i efteråret høst. Mødrene ville pakke deres børn i tæpper på efteråret frost, og derefter levere dem til gården for at spise middag. Æbler flyttede hurtigt fra familiebordet til hangich-kurvene i skuret. Mellem september og midten af april var oktoberinfluenza almindelig.